Zakelijk portret

Vandaag de dag is een eerste indruk enorm belangrijk. Bijna elk bedrijf krijgt te kampen met een veelvuldigheid aan concurrentie en producten en diensten lijken alsmaar meer op elkaar. Hoe springt u er dan nog uit als dé onderneming bij uitstek in uw sector? Dat kan aan de hand van een zakelijk portret! Ons Uniek Fotografie team is gespecialiseerd in het maken van professionele portretfoto’s en fotoshoots van u en uw medewerkers. Op die manier krijgt uw organisatie de gewenste uitstraling: toegankelijk, authentiek en professioneel. Prospects, klanten en relaties willen immers weten of u te vertrouwen bent. Een zakelijk portret is in dat geval een uitstekende aanvangsfase voor het opstarten van een succesvolle samenwerking.

Wanner kiest u voor een zakelijk portret?
Karakteristieke foto’s van directie in jaarverslag en brochures
Ideaal fotomateriaal om professioneel over te komen op Linkedin
Persoonlijke foto’s van medewerkers in contact met klanten en relaties
Portretfoto’s van medewerkers voor papieren of digitale personengalerij
Toegankelijke profielfoto’s/avaters van medewerkers op bedrijfswebsites en social media
Heeft u toch nog vragen of wilt u in detail weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Portret

Tijd om uzelf, uw geliefde, uw gezin, uw huisdier of één van uw boezemvrienden in het zonnetje te zetten? Dan is een portret hetgeen waar u naar op zoek bent. Uniek Fotografie beschikt over enkele portretfotografen met jarenlange ervaring in het creëren van dé optimale portretfoto.

Portretfotografie: werkwijze
Onze portretfotografen gaan, samen met u, op zoek naar een geschikte locatie voor het vastleggen van de portretfoto’s. Vervolgens doet ons team er alles aan om uw portretwensen in vervulling te brengen. Wilt u nog net dat beetje extra schoonheid? Dan is er de mogelijkheid om, mits een extra bijdrage, een visagist in te huren. Op die manier zal uw portretfoto nog verbluffender worden!
Heeft u toch nog vragen of wilt u in detail weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar het portret van uw dromen.