Logo & Huisstijl

Uw bedrijf valt of staat met uw logo en huisstijl. Het is een handelsmerk voor hetgeen u wilt uitstralen in al uw communicatie. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen en vormgeven van uw logo en huisstijl, geheel naar uw vooropgestelde wensen.

Logo & huisstijl: werkwijze
Het grote voordeel voor u is, dat wij op basis van vrijblijvende presentaties werken. Indien wij een aanvraag binnenkrijgen, starten wij met het ontwerpen van het logo (ook bij de aanvraag voor een huisstijl, aangezien het logo de basis vormt voor de huisstijl). Binnen 3 tot uiterlijk 4 werkdagen ontvangt u dan onze vrijblijvende presentatie. Spreekt één van onze ontwerpen u aan? Dan kunnen wij dit in verschillende lettertypes en kleurstellingen presenteren. Spreekt geen van de ontwerpen aan? Dan gaan we, rekening houdend met uw opmerkingen, opnieuw aan de slag! Op die manier blijven we aan uw logo ontwerp sleutelen, tot dit geheel naar wens is vormgegeven.
Heeft u toch nog vragen of wilt u in detail weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitnodigingen en kaarten

Heeft u binnenkort iets te vieren en zit u met de handen in het haar wat betreft de uitnodiging of kaart? Dan biedt Uniek Fotografie u de oplossing! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het creëren van allerhande uitnodigingen en kaarten: of het nu gaat om een trouwkaart, geboortekaart of verjaardagskaart… Voor ieder wat wils bij Uniek Fotografie!

Uitnodigingen & kaarten: werkwijze
Eerst bekijken we in onderling overleg wat uw wensen zijn. Het ontwerp kan echt alle mogelijke richtingen uitgaan: van klassiek tot modern en van bloedserieus tot knettergek. Aan u de keuze! Het is onze passie om een ontwerp te creëren dat volledig aansluit bij uw stijl. Er is enerzijds de mogelijkheid om bestaande foto’s te gebruiken, maar anderzijds kunnen we ook speciaal nieuwe foto’s maken. Tot slot kunnen wij ook een eigen logo voor u verzorgen.
Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

(Wand)decoratie

Opzoek naar de perfecte foto uitstraling voor aan de muur. Unieke Dag is leverancier van het Xpozer systeem. Het Xpozer systeem is een nieuw systeem dat uniek is in zijn soort. Echte HD foto kwaliteit, stak en tijdloos. Een echte eyecather!

Foto vergroten met perfecte uitstraling
Perfecte foto uitstraling
Mooi in elk interieur. Het platte Xpozer systeem zit geheel achter de foto en zorgt voor een prachtige schaduw rondom de foto.
Puur aan je muur!

Uitvergroten foto behoudt HD foto kwaliteit
Echte HD foto kwaliteit
De keuze van elke fotoliefhebber. Maximale scherpte en geen detailverlies door doekstructuur. Er wordt niets van je foto afgesneden.
Afdrukwekkend mooi!

Foto uitvergroten bekroond design
Uitvergroten met design
Innovatieve techniek voor perfect opgespannen foto’s is nu binnen handbereik. Je herinnering komt tot leven op de Xpozer HD fotoafdruk.
Strak met gemak!

Vergroten foto wissel je eenvoudig
Wissel je foto vergroting
Met een Wisselfoto creëer je in een handomdraai steeds een nieuwe sfeer je interieur met je laaste nieuwe vakantie foto’s.
Je leven is meer dan 1 foto!