Bruidsreportage

Bruiloftsfotografie is dé manier om jullie mooiste dag op een schitterende manier vast te leggen. Uniek Fotografie is de hele dag aanwezig en fotografeert al die mooie momenten met uw geliefde, familie en vrienden.

Fotografie bruiloft
Uw bruiloftsreportage wordt geheel naar uw wens vormgegeven. Zo kunnen wij de gehele trouwdag fotograferen, te beginnen bij het aankleden van de bruid tot aan het spetterende feest in de late uurtjes. Uiteraard worden ook uw familie en vrienden op de gevoelige plaat vastgelegd, vindt er een fotoshoot plaats en zijn wij ook aanwezig bij de trouwceremonie.
Wilt u liever een mooi moment samen vóór de bruiloft laten fotograferen? Dan is een Pre Wedding Shoot precies wat u zoekt! Maar ook wanneer u vragen heeft over onze werkwijze, of wanneer u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, mag u gerust contact met Uniek Fotografie opnemen.

Feest

Het bruiloftsfeest is vaak het hoogtepunt van de dag. Het spreekt dan ook voor zich dat deze feestelijke kiekjes onmisbaar zijn in uw toekomstige trouwalbum. Op het feest kunnen namelijk de leukste beelden vastgelegd worden, want met een glaasje alcohol durven uw gasten helemaal los te gaan! Dat zijn momentopnames die iedereen zal koesteren. Bovendien zitten uw genodigden nu al vol spanning te wachten op de foto’s van uw feest! Het herbeleven en napraten over de mooiste avond van uw leven kan nu alvast beginnen…

Fotografie feest
Uniek Fotografie hecht veel belang aan uw persoonlijke wensen. Zo zal er uitvoerig gepolst worden naar al uw fotografische verlangens, zodat onze mensen exact weten wat er van ze verwacht wordt. Deze fotoreportage maakt uw dag compleet en zal ongetwijfeld deel uitmaken van één van de mooiste herinneringen uit uw leven. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Trash the dress

Maak snel kennis met deze moderne trend, overgewaaid uit Amerika. ‘Trash the dress’ betekent zoveel als ‘dump je jurk’. Ideaal voor stellen die op zoek zijn naar modieuze foto’s en zich hierbij niet willen beperken tot de bruiloftsreportage. Het is een fotografiestijl waarbij de elegante trouwjurk in schril contrast staat met de omgeving. Zo kan de fotoshoot bijvoorbeeld plaatsvinden op het strand, op een vuilnisbelt, in een verlaten gebouw of welke andere locatie u ook geschikt lijkt voor deze glamoureuze fotosessie.

Trash the dress fotografie
Eerst en vooral zal het team van Uniek Fotografie, in samenspraak met u, bepalen op welke locatie de foto’s genomen worden. Vervolgens doen wij er alles aan om uw wensen zo goed mogelijk op beeld te krijgen. Op die manier creëren we unieke en creatieve foto’s waar iedereen van zal opkijken. Vanzelfsprekend hoeft u de jurk achteraf niet écht te dumpen. Na de shoot volstaat een bezoekje aan de wasserette.

Pre Wedding

Naast het vastleggen van de bruiloft zelf, zijn er nog tal van fotogenieke momenten die we zeker niet uit het oog mogen verliezen. Zo is er de zogenaamde ‘Pre Wedding Shoot’, waarbij u alvast op uw mooiste wordt vastgelegd alvorens het grote trouwfeest eraan komt. Op die manier bent u verzekerd van geslaagde foto’s, want op de trouwdag zelf gaat het er vaak toch net iets minder ontspannen aan toe. Bovendien kan deze fotoshoot voor prachtig fotomomenten zorgen, die er uitstekend toe lenen om te gebruiken als persoonlijke uitnodiging aan jullie genodigden. Iedereen zal versteld staan van uw verbazingwekkende trouwuitnodiging!

Fotografie pre wedding
In overleg met het Uniek Fotografie team gaat u op zoek naar dé locatie bij uitstek voor jullie ‘Pre Wedding Shoot’. Vervolgens bent u alvast in het bezit van enkele prachtfoto’s, nog voor het trouwfeest daadwerkelijk van start gaat. Ideaal om te gebruiken op uw trouwkaart, op uw trouwmenu, als decoratie of wat dan ook…