Google Business View

Zet uw bedrijf op de kaart en vergroot uw zichtbaarheid op Google en social media met Google Business View.

Met Google Maps Business View is het mogelijk de klant een gevoel te geven alsof ze bij u in het bedrijf rond lopen. Google heeft de techniek van Streetview beschikbaar gesteld voor het bedrijfsleven. Google business View is een 360­° virtuele tour van uw bedrijf.
Deze 360 graden tour koppelen we aan Google zoekresultaten/ Google+ en Google Maps. Door deze koppeling bent u beter zichtbaar voor potentiële klanten. Ze kunnen 24 uur per dag de sfeer van uw bedrijf proeven! U valt beter op en hierdoor zullen de bezoekersaantallen naar uw website en bedrijf flink stijgen.

De Google Business View tour op uw site

Het is mogelijk om Google Business View op uw website te integreren. Wij kunnen de tour aanleveren zodat u die kunt plaatsten op uw website. en social media. Mocht u dit zelf niet lukken dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Evenementen

Bent u op zoek naar geschikte foto’s of een gehele fotoreportage van uw evenement, congres of symposium? Dan bent u aan het juiste adres bij ons team van Uniek Fotografie, expert op het gebied van fotografie. Wij verzorgen uw inspirerende en wervende beeldmateriaal, zowel voor intern als extern gebruik.Bedrijfsuitjes en andere events zijn namelijk een prima manier om de motivatie bij uw werknemers op peil te houden. Wanneer deze leuke fotomomenten ook nog eens op een professionele manier worden vastgelegd, zal dat voor een positieve weerslag zorgen op uw bedrijf.

– Wanneer kiest u voor professionele foto’s van uw event?
– Impressie van uw congres, conferentie of andere bijeenkomst
– Aantonen van het enthousiasme van bezoekers en medewerkers
– Aantrekkingskracht voor nieuw personeel én nieuwe klanten
– Duurzaam bouwen aan de expertstatus van uw bedrijf

Heeft u toch nog vragen of wilt u in detail weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Reclame

Succesvolle reclamefotografie valt of staat met een goed concept. Dat ontwikkelt u in samenspraak met uw opdrachtgever en/of de artdirector van het desbetreffende reclamebureau. Dan is het de beurt aan de reclamefotograaf, die vandaag de dag zowel creatief als ruimdenkend sterk uit de hoek moet kunnen komen. Laat dat nu net één van de specialiteiten van Uniek Fotografie zijn. Als expert op het gebied van fotografie, is het onze passie om uw wensen zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Reclamefotografie: werkwijze
Ons team kan u op een professionele manier bijstaan in het selecteren van modellen voor uw fotoshoot, bij het maken van een draaiboek, bij het kiezen van een geschikte locatie, bij het al dan niet inhuren van extra foto-apparatuur,… Kortom: u vraagt, wij draaien! Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder op weg naar de gewenste, kwalitatieve reclamefotografie.

Product

Productfotografie is ontzettend belangrijk voor de verkoop van een product. Wanneer consumenten het product niet kunnen aanraken, is het de foto die de interesse moet opwekken en de klant moet overtuigen. Daarom is het belangrijk om de eigenschappen van het product helder in beeld te brengen. Ons team bestaat uit fotografen met oog voor detail en creativiteit, waardoor uw product(en) op een sublieme manier vastgelegd worden.

Productfotografie: werkwijze en toepassingen
Onze professionele fotografen weten precies hoe ze een product in de kijker moeten plaatsen. Door jarenlange ervaring is het voor hen een koud kunstje om de fotostudio volledig in functie van het te fotograferen product op te stellen. De uiteindelijke resultaten kunnen (bijvoorbeeld in design) gebruikt worden in brochures, op beurzen, op websites, op webshops, in advertising en in print media.
Wilt u graag uw verkooppotentieel maximaliseren aan de hand van haarscherpe productfotografie? Dan bent u bij Uniek Fotografie aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Reportage

Zakelijke fotoreportages zijn hét medium bij uitstek om authenticiteit en vakmanschap uit te stralen. De reportage kan uw troeven als bedrijf uitspelen en zal op die manier ongetwijfeld vertrouwen opwekken bij uw relaties, klanten en prospects. Ons Uniek Fotografie team kan zowel ingezet worden voor het creëren van zakelijke portretten van directie en medewerkers, als voor een reportage van de werkprocessen binnen het bedrijf. Oog voor detail en het menselijke aspect zijn onze grootste aandachtspunten hierbij. Bovendien is een bedrijfsreportage een uitstekende manier om uw bedrijfswaarden op een heldere manier naar buiten te brengen.

– Wanneer kiest u voor een reportage van uw bedrijf?
– Vormgeving van uw website of brochure
– Opening van uw kantoor of een nieuwe locatie
– Impressies van de werkvloer voor in het jaarverslag
– Neerzetten van een nieuwe marketingstrategie
– Andere promotionele doeleinden

Vastgoed

Vastgoedfotografie (onroerend goed fotografie) is gericht op het fotograferen en in beeld brengen van vastgoed en onroerend goed voor verkoop of verhuur. De gemaakte foto’s zijn vooral bestemd om het vastgoed en onroerend goed snel en tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen of te verhuren.
Projectontwikkelaars, makelaars en eigenaren behoren tot de voornaamste opdrachtgevers. Voorbeelden van te fotograferen objecten zijn woningen, villa’s, landhuizen, landboederen, buitenplaatsen, herenhuizen, vakantiewoningen, winkels, kantoorpanden, bedrijfslocaties, hotels, restaurants, nieuwbouwprojecten, bouwlocaties en -kavels.

De foto’s zijn geschikt voor gebruik op vastgoedsites en huizensites als Funda.nl en Jaap.nl. Daarnaast kunnen ze worden toegepast in advertenties, woninggidsen, brochures en prospectussen.