Auto fotografie

Bent u helemaal gepassioneerd door uw vierwieler? Dan is autofotografie van Uniek Fotografie hetgeen waar u naar op zoek bent. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uw auto vast te laten leggen in hoogwaardige kwaliteit foto’s. Op die manier kan u de hele wereld laten meegenieten van uw droomwagen!

Autofotografie: werkwijze
In eerste instantie gaan we, weliswaar in onderling overleg, op zoek naar een geschikte locatie om uw grote trots te vereeuwigen. U kan ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om te voldoen aan uw vooropgestelde wensen. Onze professionele fotografen houden rekening met elk detail om uw foto’s te doen stralen: verlichting, omgeving, achtergrond, beweging en standpunt zijn hierbij enkele belangrijke aspecten die we in acht nemen. Dankzij jarenlange ervaring, zal ook uw auto fotoshoot een groot succes worden!

Car Rig

Uniek Fotografie biedt u de mogelijkheid om uw auto te laten fotograferen door middel van een officiële Car Rig. Dat zorgt voor indrukwekkende dynamische beelden. Onze autofotografen zijn erin gespecialiseerd om haarscherpe foto’s met een bewogen achtergrond te creëren. Binnenkort kan u uitpakken met adembenemende actiefoto’s van uw favoriete auto.

Car Rig: werkwijze
Hoe gaat zo’n rigshot nu precies in zijn werk? Eerst wordt er, door middel van zuignappen, een camera aan de carrosserie van de wagen bevestigd. Deze staat vanzelfsprekend op de auto gericht. Doordat de camera exact dezelfde snelheid als de wagen heeft, ontstaan er lange sluitertijden, met een geweldige actiefoto als resultaat. Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Model auto

Modelauto fotografie is de kunst om schaalmodellen van auto’s op een zo sterk mogelijke manier op beeld vast te leggen. Ons team van Uniek Fotografie bestaat uit talentvolle fotografen die deze gave bezitten. Heeft u een prachtige verzameling modelauto’s? Dan is er toch niets mooier dan deze collectie ook op beeld te hebben? Daar willen wij u graag op een professionele manier mee helpen.

Modelauto fotografie: werkwijze

Ondanks dat het ‘slechts’ om een modelauto gaat, schenken wij evenveel aandacht aan modelauto fotografie als aan normale autofotografie. Denk hierbij aan de juiste reflectie, de juiste verlichting, de best passende schaal enzovoort. Dankzij onze jarenlange ervaring in autofotografie, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor modelauto fotografie. Heeft u toch nog vragen of wilt u in detail weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.